One venue,
Different emotions

Zaal 1
Zaal 1

Zaal 1


Een receptie, familiediner of break out bij een gezellig haardvuur in de sfeer van thuis.

Huiselijkheid en intimiteit zijn de troeven van deze zaal van ongeveer 87 m². De twee open haarden geven aan deze zaal een bijzondere sfeer. Met een select gezelschap kan u hier, omringd door onze culinaire zorgen, thuiskomen. Deze zaal biedt plaats aan 50 personen voor een zittend diner en tot 75 personen voor een receptie.

beelden zaal 1  

Zaal 2
Zaal 2

Zaal 2


U bevindt zich in een ware kunstgalerij waar een receptie, diner of walking dinner volledig tot hun recht komen.

Deze ruimte van ongeveer 110 m² heeft haast onbegrensde mogelijkheden. Op koude dagen verwelkomen wij u graag aan onze gezellige houtkachel. Deze zaal biedt plaats aan 70 personen voor een zittend diner of kan perfect gebruikt worden als aperitiefzaal, al dan niet in combinatie met zaal 3 waar u met een dansfeest helemaal uit de bol kan gaan.

beelden zaal 2  

Zaal 3
Zaal 3

Zaal 3


Een groots evenement, een spetterend dansfeest, de lancering van een nieuw product, vele mogelijkheden in deze multi-inzetbare zaal.

Deze zaal van meer dan 250 m² kan ruimte bieden voor een receptie met bar of een diner tot 160 personen. Een combinatie met zaal 2 of 4 is mogelijk om nog meer ruimte te bieden aan uw privé- of bedrijfsevent, en zo het surprise-effect bij uw gasten te vergroten. Een trouwfeest met een swingende dansvloer? De lancering van een nieuwe wagen? Het kan allemaal. Ook een seminarie-opstelling behoort tot de mogelijkheden van deze zaal.

beelden zaal 3  

Zaal 4
Zaal 4

Zaal 4


"Dare to be different." Dit zegt alles over deze zaal.

Een huwelijk met kunst als getuige? In deze zaal van 180 m² is de prachtig houten balkenstructuur uit de 18de eeuw een attractie op zich. Voor een ceremonie vol romantiek is dit een uiterst geschikt kader. In deze inspirerende ruimte met industriële feeling, kan u uw gasten ontvangen voor een onvergetelijke receptie, ceremonie of tongstrelende walking dinner met showcooking.

beelden zaal 4  

Buiten
Buiten

Buiten


Onze ruime buitenzone is de ideale plaats om bij mooi weer uw receptie of ontvangst te houden.

Uw huwelijksceremonie met zicht op de weilanden als achtergrond, behoort tot de mogelijkheden. Het plaatsen van een springkasteel of een andere attractie is mogelijk.

beelden buiten  

Cabane
Cabane

Cabane


Ideaal voor bedrijfsevents, seminaries, privé-afterworks, …

beelden cabane  

Alles voor een unieke beleving


Kortom een uitgelezen oord voor bedrijf en privé als minder gewoon een optie is.

BernArt biedt u vier zalen die afzonderlijk, maar ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Iedere zaal wordt, in samenspraak met u, ingericht volgens onze huisstijl: voor een diner, een walking diner, een receptie, een dansfeest of een stijlvolle koffietafel. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een seminarie, de voorstelling van een nieuw product of een personeelsfeest. Beamer, flip charts en Wifi maken de ruimtes helemaal klaar voor uw meeting.

Onze privéparking wordt u gratis aangeboden en biedt plaats voor ongeveer 50 wagens. Extra parkeergelegenheid vlakbij.

Hebt u een specifieke vraag of wenst u meer info betreffende de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder...

CONTACT

Bernard Van Dyck
Elke Mast

Tolhuisstraat 70
B-2627 Schelle

T +32 (0)3 887 67 42
M +32 (0)475 83 67 42
M +32 (0)485 91 00 40

BTW BE 0430.651.888


One venue,
Different emotions

Copyright 
design by mindworks